HASA har hjemsted i Lyseng svømmebad (Lysengvej 4, 8270 Højbjerg), og der svømmers hver onsdag kl. 19:00 – 22:00

Bliv medlem

Du kan komme hos os et par gange “på prøve”, uanset om det er dig selv eller dit barn det drejer sig om. Hvis du/dit barn herefter ønsker at fortsætte, skal du melde dig/dit barn ind i klubben ved hjælp af nedenstående skema. Du vil efterfølgende modtage et mail med anmodning om betaling af kontingent, du skal ikke betale før du får en mail derom.

Vi benytter medlemskartotek Holdsport til administration af medlemmer og indbetalinger af kontingent (se vejledning længere nede på siden). Nedenstående skema bruges til at  oprette dig i Holdsport, (er du allerede oprettet kan du logge på Holdsport her. Se iøvrigt vores vejledning derom).

Vedr. “udfyldelse af nedensstående skema ” / “oprettelse i Holdsport”:
  • Hvis det er et barn, som meldes ind, skal barnets navn og fødselsår anvendes samt forældrenes adresse og kontaktoplysninger. I boksen “Evt. kommentar” oplyses navne på forældre og evt. en fast ledsager.
  • Vedr. angivelse af “Hold” henvises til hvilken medlemstype man selv mener at høre til (obs. vi kan/skal nok ændre det efterfølgende hvis forkert).
  • I boksen “Evt. kommentar” vil vi bede dig skrive, hvad du synes må være vigtigt for os i klubbens ledelse, underviserne og/eller livredderen at vide ift. dig/dit barn. For os er det specielt vigtigt at vide, hvis du/dit barn har en lidelse, som kan være af betydning for din/barnets sikkerhed i vandet, herunder risiko for et akut anfald i forbindelse med anstrengelse på grund af epilepsi, astma, sukkersyge eller en hjertelidelse.

Almindelige sikkerhedsregler for ophold i svømmehallen

Når man færdes i svømmehallen med mange, der aldrig har været i vandet før eller ikke er fortrolige med vand, må der laves visse regler for at skabe tryghed og ro omkring og i bassinet.

  1. Løb ikke på bassinkanten.
  2. Hav ikke smykker på i vandet.
  3. Hav ikke tyggegummi, bolsjer eller lign, i munden.
  4. Brug ikke farligt legetøj.
  5. Spring ikke på hovedet på lavt vand.
  6. Benyt kun de bassiner vi har tilladelse til.
  7. Spring ikke i vandet hvor der færdes andre svømmere.
  8. Stå stille hvis fløjten lyder.
  9. Lad ikke svømmere være alene i svømmehallen.